Poulter: - Jeg er tilbake i form

13. PLASS: Ian Poulter kommer fra en 13. plass i Shanghai til turneringen i Singapore som han vant i fjor. Klarer han å kopiere bedriften? (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Ian Poulter ber om å bli trodd på at han kan vinne en turnering igjen.

Ian Poulter glitret under Ryder Cup, men faktum er at han kun har én topp ti-plassering å se tilbake på i årets sesong etter at han vant World Match Play-tittelen i februar.

Engelskmannen er sikker på at han er i stand til å forsvare Singapore Open denne uken, turneringen han vant i fjor. Poulter ble nummer 13 i forrige ukes HSBC Champions-turnering i Shanghai, og briten tror han er på vei tilbake til god, gammel form.

- Formen min er veldig bra. Jeg gjorde et par dumme feil i forrige uke, men det var dumme mentale feil på grunn av dårlig konsentrasjon, og de kostet meg dyrt. Men jeg gjør mange birdies, og hvis jeg kan fortsette med det denne uken og unngå tabbene, så har jeg en følelse av at jeg kan prestere godt denne uken også, sier han.

34-åringen innrømmer at sesongen har vært blandet, men han håper å bygge videre på det han gjorde under Ryder Cup og avslutte sesongen på en opptur.

- Vi har et par uker igjen av sesongen. Jeg hadde en god start, det ble litt flatt i midten, men jeg gjorde det bra i Ryder Cup, og forhåpentligvis kan jeg fortsette derfra og forsvare denne tittelen, mener han.

Louis Oosthuizen har for øvrig trukket seg fra Singapore Open på grunn av skade.

Kilde: Press Association


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.