Poulter raser mot prisutdeling

KARISMATIKER: Ian Poulter liker seg i rampelyset, og han går ikke av veien for å provosere verken i klesveien eller i munnbruken. (Foto: Stanely Chou, Getty IMmages)

- Det er en farse, sier Ian Poulter om BBCs siste prisutdeling.

Det var søndag kveld den engelske TV-kanalen som vanlig tok seg tid til å kaste glans over britiske idrettspersonligheter i sportsåret 2010. Både Lee Westwood og Graeme McDowell fikk det vi vel kan kalle hederlig omtale, men ingen av dem gikk helt til topps.

Det mener Ian Poulter er tøys.

Briten, som er en svært aktiv twitter-bruker, tømte sin frustrasjon i nevnte medium mandag, og han kaller hele prisutdelingen for en farse.

Årets sportspersonlighet ble jockeyen AP McCoy, mens dartkongen Phil Taylor og mangekjemperen Jessica Ennis ble henholdsvis nummer to og tre. Først på plass fire og fem kom Westwood og McDowell.

"Dart kommer på andreplass. Ærlig talt. Gratulerer til AP, en stor idrettsutøver og en gentleman, men han var ikke mitt valg. Det hele er en farse. Hvordan kunne verken Graeme McDowell eller Lee Westwood vinne? GMac vant en major og Westy ble verdensener. Idioti." skrev Poulter.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.