Poulters hvite våpen

BEGRENSET: Cobra ZL Limited Edition vil bare finnes i 30 eksemplarer i Norden og 500 stk over hele verden. Ian Poulter gjorde ikke skam på lanseringen da han vant Hong Kong Open i helgen.

Cobra ZL Limited Edition vil bare finnes i 30 eksemplarer i Norden.

Leter du etter en driver som ikke alle andre har, bør du kaste deg rundt og ta en kikk på Cobra ZL Limited Edition.

Den helhvite spesialutgaven slippes nå i et svært begrenset utvalg. Ifølge Puma, som for kort tid siden overtok Cobra fra Acushnet, vil det bare være 30 hvite ZL-drivere til salgs på det skandinaviske markedet.

Årets julegave? Muligens.Driveren slippes i hvert fall ikke før 15. desember. Normalt er slike eksklusive kolleksjoner priset svært høyt, men en veiledende pris på 499 euro bør ikke skremme den som er ute etter det helt spesielle.

Ian Poulter gjorde iallfall ikke skam på lanseringen da han vant Hong Kong Open med det hvite vidunderet i helgen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.