Proene møtes til dyst

PGA Norway inviterer til mesterskap på Borre Golfbane (Foto: Borre GK)

Årets instruktørmesterskap blir en pro-am med reise som hovedpremie. 

PGA of Norway har i alle år avholdt en turnering for sine proer. I år vil alle medlemmene av PGA bli invitert til det vi kaller PGA mesterskapet, også våre beste spillende profesjonelle som har anledning.

Turneringen avholdes i år på Borre Golfbane i Horten fredag 31. august, og det spilles som en stor Pro Am turnering hvor de profesjonelle har med seg et lag bestående av tre amatører. Det vil være flotte premier sponset av leverandørene i golfNorge, og hovedpremien i Pro Am’en blir en reise til fantastiske Precise Resort, El Rompido i Spania. Det er Golf Plaisir, en av samarbeidspartnerene til PGA of Norway som står bak denne hovedpremien, som sikkert vil lokke til seg mange konkurranselystne amatører.

- Vi håper turneringen i år vil bli en flott event som alle vil være med på videre, sier Thomas Hansen til norskgolf.no .

Påmeldingsfrist er satt til 20 august.

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.