Prøv Kim Jong-Uns golfspill!

Prøv Kim Jong-Uns golfspill!

(Skjermdump: Freegames.org)

Det går fortsatt gjetord om den nord-koreanske diktatoren Kim Jong-Ils golfferdigheter. Klarer du å fylle skoene som sønnen hans?

Tidenes beste golfspiller - Tiger Woods eller Jack Nicklaus? Skal vi tro Nord Korea, er det ingen av dem. 

I følge deres troverdige statistikk er det nemlig Nord Koreas avdøde diktator, Kim Jong-Il, som kan smykke seg med den tittelen.

Jong-Il, som forøvrig også gjorde 300 poeng i bowling første gang han prøvde sporten, hevdes å ha gått sin første golfrunde på 38 under par - inkludert 11 hole-in-ones fra bakerste tee på Pyonyangs syv kilometer lange golfbane - for øvrig Nord Koreas eneste golfbane.

Hans sønn Kim Jong-Un har med andre ord store sko å fylle.

Mens EA Sports fra og med i år fjerner Tiger Woods sitt navn fra sin populære videospillserie, har utviklerne på spillnettsiden freegames.org nå gitt Jong-Un sitt eget golfspill.

Vi har testet spillet, og er imponerte over den realistiske spillmotoren. Her må du ta både slagstyrke, sikte og all slags vær og vind forsiktig med i beregningen. Klarer du å unngå bogeyene?

Prøv selv her! 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.