Punger ut for Elin

FORNØYD: Elin Nordegren får en formue av Tiger Woods for å holde sin munn lukket etter sidesprangene til Woods. (FOTO; Getty Images)

Tiger Woods punger ut for å lukke munnen på sin kommende ekskone, Elin Nordegren. 

Tiger Woods-skandalen har vært et hett tema i flere måneder. Verdens beste golfer ødela ekteskapet sitt med svenske Elin Nordegren på grunn av uttallige utropskapsaffærer og en påståelig sexavhengighet. Behandling og terapi hjalp lite for Elin og Tiger som nå skal skilles.

Dyrt for Tiger

Søndag inngikk de to et skilsmisseforlik, ifølge den svenske avisen Expressen og svenske Dagbladet. Summen Elin får utbetalt skal være rundt 100 millioner dollar. I tillegg må Woods betale underholdningsbidrag til barna hver måned fram til de er myndige. Barna er i dag tre og ett år. 

Skilsmissepapirene er på plass, og forliket endelig. Avtalen de to har inngått skal sørge for at Elin ikke gir intervjuer av noe slag om utroskapsskandalen eller livet med Tiger. 

Kontroll på banen

Denne helgen spiller Tiger AT&T National, og han klarte såvidt cuten. Likevel, golfspillet hans er vel det han har mest kontroll på akkurat nå. I de siste turneringene han har spilt har han stadig forbedret seg, og ifølge ham selv begynner det å føles bra på banen. Han har imidlertid ikke vært med og kjempet i toppen, men det er ingen tvil om at Tiger vil komme tilbake på golfbanen. På hjemmebane derimot ser det mørkere ut. 

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.