Pure vokser i Norge

Pure vokser i Norge

FARGERIKT: En farge for hver kølle, akkurat som Y.E Yang, er mulig hvis du bruker Pure. (Foto: Pure Grips)

Grepmerket Pure vokser i Norge når det nå distribueres av Chrisco.

Pure har ikke funnet på skifting av grep med trykkluft, men de har gjort det veldig populært. Metoden er enkel og renslig. Når Pure også lager kvalitetsgrep i mange kule farger og forskjellige typer har man en vinnerkombinasjon. Vi har tidligere brukt Wrap og Pro grepene deres. De står ikke tilbake for selv de mest anerkjente grepprodusentene.

 

 

 

Med distribusjon gjennom Chrisco når Pure ut til nye kunder. På listen over butikker og proshoper finner vi blant annet Golfshopen, Losby, Golfexperten, Follo Golfsenter, Trondheim Golfsenter og Haga. Disse butikkene kan montere og har mulighet til å bestille inn en rekke farger. Hver butikk skal ifølge Chrisco ha minst fem farger på lager.

 

Veiledende pris er 150,- per grep. Det kan også bestilles grep med logo eller navn. Da må du ut med 500,- + 10,- per grep i tillegg til veiledende pris. Minimumsordren er 13 grep, leveringstid tre uker.

 

 

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.