Quiros satser på Dubai-hattrick

ALLE GODE TING ER TRE? Alvaro Quiros håper han finner tilbake til godformen i Dubai denne uken. (Foto: All Over Press)

Den regjerende mesteren i Dubai Desert Classic håper på å vinne i Dubai for tredje gang på under ett år denne uken.

Ukens Dubai Desert Classic runder av en periode på tre uker der Europatouren har vært innom Midtøsten, og Alvaro Quiros tar sikte på å vinne i Dubai for tredje gang på under ett år. Quiros vant fjorårets utgave av ukens konkurranse, i tillegg til sesongfinalen Dubai World Championship i midten av desember.

Den karismatiske spanjolen, som nå er nummer 27 på verdensrankingen, må slå et knallsterkt felt dersom han ønsker å gå helt til topps også denne gang. Nummer to, tre og fire i verden, Rory McIlroy, Lee Westwood og Martin Kaymer skal alle forsøke å stikke kjepper i hjulene for Quiros.

Fjorårets seier ble av det høydramatiske slaget, hvor han i en berg-og-dalbanetur av en avslutningsrunde gjorde både trippelbogey og hole-in-one.

- Jeg håper den opptredenen kan være en inspirasjon for denne uken. Spillet er ikke helt på topp for tiden, men jeg har vunnet de to siste turneringene jeg har spilt i Dubai, så forhåpentligvis er dette stedet hvor alt faller på plass igjen. Det var en fantastisk avslutningsrunde i fjor.

Knut Børsheim er ikke kvalifisert for spill til ukens Europatour-turnering. Han står som nummer syv på reservelisten til neste ukes turnering, Avantha Masters i India. For bare noen dager siden var han nummer 16.

(Kilde: europeantour.com)

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.