Recari med nerver av stål

NERVER AV STÅL: Beatriz Recari var roligheten selv da hun sikret seg sin første seier på LPGA-touren i helgen. (Foto: Darren Carroll, Getty Images)

Beatriz Recari hadde ingen problemer med å håndtere nervene.

23-årige Beatriz Recari gikk til topps i helgens CVS/pharmacy LPGA Challenge, det spanske golfessets første triumf på LPGA-touren. Recari, som bare klarte cuten i tre av sine 13 første turneringer på LPGA-touren, hoppet rett inn i armene på sin caddie etter at den siste putten var i koppen.

- Jeg er henrykt, jublet hun. - Jeg er veldig stolt over hvordan jeg taklet ting der ute. Jeg tillot aldri nervene å få tak.

Recari endte til slutt 14 under par. Seieren var verdt 165.000 dollar, nesten tredobbelt så mye som hun hadde spilt inn tidligere i sesongen. Den forrige seieren hennes kom i Finnair Masters i august 2009.

Cristie Kerr hadde muligheten til å klatre til topps på verdensrankingen, men hun måtte dele tredjeplassen for å klare det. Hun ble nummer fem.

Gladys Nocera ble nummer to, med Michelle Redman og Karine Icher på tredjeplass. Marianne Skarpnord misset cuten tross en god andrerunde, mens Suzann Pettersen ikke var med.

Kilde: Associated Press


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.