Region Tour på Romerike

KJEMPER OM NORGESCUP: Hauger, Aurskog og Hakadal Golfklubb går sammen og tilbyr en turnering over tre dager hvor sammenlagtvinneren får delta i Norgescupen. (Foto: Hakadal GK)

Hauger, Aurskog og Hakadal Golfklubb går sammen med Norges Golfforbund og tilbyr en turnering over tre dager hvor sammenlagtvinneren får delta i Norgescupen.

(Pressemelding)

 

Turneringen starter i Hakadal fredag 15. juni kl 13:00, fortsetter på Aurskog lørdag den 16., med finale på Hauger Golfbane søndag 17. juni. 

 

De to siste rundene spilles med lederballer.

 

Region Tour er en åpen klubbturnering for mannlige spillere med medlemskap i nasjonal klubb tilsluttet NGF. Anbefalt hcp grense er maks 18,4. Spillefelt: maks 78 spillere, både profesjonelle og amatører kjemper over 54 hull uten hcp eller cut. 

 

Det spilles om en plass i Norgescupen med mulighet for utvidelse til flere plasser og ved fulltegning gjelder laveste hcp.

 

Dette blir en ”PGA” light turnering med tre runder over tre dager og på tre forskjellige baner, det blir i tillegg til gulroten om billett til Norgescupen en mulighet til å teste seg for gode golfere om de holder fokus tre dager etter hverandre. Skulle vinnerne allerede være kvalifisert til Norgescup går jo Norgescupbillettene til de som er best av de ikke kvalifiserte. 

 

Turneringen spilles fra backtee. Påmelding via Golfbox-modulen til Hakadal Golfklubb.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.