Rekordvår på Østlandet

TIDLIG SESONG: Det ligger an til en rekordtidlig vår i store deler av landet. (Foto: Illustrasjon/Flickr)

På Vestlandet har flere baner vært åpne en stund. Nå er det duket for rekordtidlig golfsesong på Østlandet og.

- Jeg kan ikke huske sist vi hadde så gode greener, så tidlig i sesongen. Tjøme er kjent for sin lange sesong, men i år ligger man an til å slå alle rekorder, sier klubbens daglige leder, Ingmar Ellefsen til Norsk Golf.

Etter en mild og greenvennlig vinter begynner det atter å nærme seg golf i østlandsområdet. Tjøme er blant klubbene som er tidlig ute.

- Siste dato for spill på sommergreen var 4. desember. Vintergreen har vært i bruk siden 28. februar, men nå er altså tiden inne for sommergreen, sier headgreenkeeper Trond Simonsen.

Nærmere Oslo har også Tyrifjord Golfklubb åpnet, med vintertees og vintergreener. Også Soon Golfklubb og Huseby & Hankø Golfklubb har åpnet sine baner.

- Vi gleder oss til en herlig golfhelg på Tjøme, sier Ingmar Ellefsen.

Har din hjemmebane åpnet? Fortell oss i kommentarfeltet under, eller send en epost til redaksjon@norskgolf.no!

Saken oppdateres.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.