Rett i hullet

Luksus: Garcia kan koste på seg et smil og ve så det etter hole in one på Abu Dhabi Golf Club. (Foto: All Over Press)

Sergio Garcia kan koste på seg litt ekstra feiring i dag. Hole- in one ga luksuspremie i Abu Dhabi.

Spanske Sergio Garcia satte ballen rett i koppen på det 12 hullet, fra 193 yards med et syver-jern, og vant med dette intet mindre enn et årlig tre-netters opphold på 7-stjerners hotellet the Emirates Palace i Abu Dhabi.


Dette var det fjerde hole-in-one på Europatouren så langt, men det skulle komme nok ett. Jose Manuel Lara gjentok sin landsmanns suksess, denne gang med et sekser-jern.

De øvrige hole-in ones under Europatouren i 2012 så langt er satt av Tjaart Van der Walt i Africa Open, samt Mikael Lundberg og Richard Finch i Jourg Open. Richard Finch gjorde for øvrig en meget bra runde idag på fire under par.

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.