Rett i koppen

Arne Mørkveds første slag på Stiklestad i år endte rett i hullet.(Foto: Stiklestad GK)

Det er like greit å få det overstått - åpne med en hole-in one.

Stiklestad Golfklubb, Verdal, innledet golfsesongen med spill for de som har deltatt på dugnad den siste tiden.  Foreløpig er det de siste 9 hull som er åpnet med utslag fra hull 10. Første flight gikk ut kl 1400. Som absolutt første mann og med sitt første slag, stod Arne Mørkved, Levanger, for litt av en bragd med å slå Hole-in-one på hull 10! Ikke kjenner vi til noen som har klart dette kunststykket ved åpningen av sesongen.

 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.