Riises dager i Kragerø

VAKKERT: Kragerø Golfpark var i fin form. Det var også John Arne Riise (t.v.) og Pål Trulsen (t.h.). Foto: Ann-Sophie Stene

Kjendiser i sving under John Arne Riise Invitational i Kragerø Golfpark.

- En herlig tradisjon for noe som går til en god sak, konkluderer en blid John Arne Riise på snarvisitt hjemme i Norge fra Roma.

Golfturneringen avvikles for bidragsytere og sponsorer av Riises fotballskole som gikk av stabelen fra 11-13 juni.

Målet med skolen er å trene og inspirere barn og unge i nærkontakt med norske idrettskjendiser. På plass var både Odd-Bjørn Hjelmeset, Dag Erik Pedersen, Tom Nordlie, Simen Muffetangen, Tommy Steine og ikke minst Norsk Golfs mediekonsulent og tidligere curlingkonge, Pål Trulsen, naturligvis ii sine karakteristiske curling-golfbukser.

72 motiverte deltakere stilte til shotgunstart klokken 10.00 i inviterende godt vær. På damesiden var det Katrine Bakke som klinket til, mens Johan Elgborn og Odd Jarle Treborg tronet på pallen blant herrene i klasse A.

Det lengste strået dro imidlertid Kragerø Bymisjon, som får en del av midlene som samles inn gjennom arrangementet.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.