- Ro deg ned, Rory

STOR FRAMTID: Det er ingen tvil om at nordirske Rory McIlroy har en stor framtid foran seg. (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Jack Nicklaus vet hva Rory McIlroy trenger.

Den nordirske sensasjonen, som har rukket å bli 20 år gammel, er allerede rangert som verdens niende beste golfspiller. Men han har bare én sier på Europatouren. I år spiller han på PGA-touren, og i forrige uke spiste han lunsj med golflegende Jack Niklaus.

Og gode, gamle Jack hadde noen gode tips å komme med. McIlroy, som forbereder seg til denne ukens WGC-CA Championship på Doral, forteller til The Sun:

- Det var en utrolig opplevelse. En av de viktigste tingene han fortalte meg, var å være tålmodig. Å lære meg å vente og vite at hvis jeg tror på meg selv, så vil det skje.

McIlroy skal nå jobbe sammen med psykologen Bob Rotella for å bli bedre på det rent mentale.

- Jack var den beste til å vinne. En av årsakene til at jeg ønsket å gå til Bob, var å forsøke å bli litt mer klinisk. Jack var sannsynligvis den mest kliniske av dem alle. Det var fantastisk å snakke med ham og høre hvordan han tenkte i forhold til å vinne. Det var antakelig de beste 90 minuttene jeg har hatt på lenge. Jeg følte meg veldig priviligert som fikk lov til å spise lunsj med ham. Det var helt utrolig, forteller han videre.
Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.