Rookie til topps i USA

TIL TOPPS: Keegan Bradley overrasket alle med å stikke av med seieren i helgens Byron Nelson Championship. (Foto: Darren Carroll, Getty Images)

- Jeg er så glad, og jeg kan ikke tro hva som har skjedd.

Det sa rookie Keegan Bradley, som snek seg nærmere og nærmere toppen av ledertavlen i helgens Byron Nelson Championship på PGA-touren. Og til slutt var han helt øverst sammen med Ryan Palmer, hvilket betydde omspill der Bradley viste seg som den sterkeste.

Det var Bradleys første triumf i PGA-sammenheng, noe som ikke bare betydde en seierssjekk på 1,170.000 dollar, men også en plass i neste års Masters-turnering. Bradley var ranket som nummer 203 i verden før helgens turnering.

- Jeg har ventet på dette i hele mitt liv, jublet han.

Ryuji Imada og Joe Ogilvie delte tredjeplassen, mens Sergio Garcia - som lå på en andreplass før sisterunden - skuffet kapitalt med en sisterunde på sju over par. Det betydde en 20. plass for den karismatiske spanjolen.

Samme score hadde amatørunggutten Jordan Spieth på sisterunden, og han falt 24 plasser ned til en 32. plass.

Høydepunkter

 

 

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.