Rory McIlroy goes blonde

NYE TIDER: Rory McIlroy har endret hårfarge. Nå håper han på endringer på ledertavlen i Hong Kong Open også. (Foto: Ian Walton, Getty Images)

Nordiren håper på forandringer ikke bare i hårsveisen.

Rory McIlroy har vunnet i USA denne sesongen, og han var også en del av det vinnende Ryder Cup-laget. Men seier i Europa veier tungt for nordiren. Og den har uteblitt i 2010-sesongen.

Denne uken er han i Hong Kong, der han ble slått på målstreken av Gregory Bourdy i fjor. Det var faktisk andre gang han ble nummer to i Hong Kong Open. Men han håper på å ta steget helt opp denne uken.

Og McIlroy mener han har utviklet seg i løpet av de siste 12 månedene.

- Hvis du hadde spurt meg på denne tiden i fjor, hvor jeg ønsket å være, ville jeg ha sagt at jeg hadde ønsket meg et par seire til. Jeg har spilt godt nok til det, men det er sånn golfen er av og til. Forhåpentligvis kan jeg få min første seier i Europa denne uken, sa McIlroy tirsdag.

McIlroy har bestemt seg for å være en del av Europatouren neste år, og ikke friste tilværelsen i USA. Det samme gjelder for Lee Westwood.

- Det handler om å være tilfreds selv, å ta vare på seg selv, og å være hjemme litt mer vil gjøre det for meg, forklarer McIlroy.

- Jeg fant ut at å reise til de stedene du liker, har mye å gjøre med det. Det er ikke noe poeng i å spille en turnering et sted du ikke ønsker å være, la han til.

Og et sted han føler seg komfortabel, er nettopp Hong Kong.

- Å være så nærme to ganger gjør at jeg har veldig lyst til å få navnet mitt på trofeet.

Andre toppnavn som deltar denne uken, er Graeme McDowell, Y.E. Yang og Ian Poulter.

Kilde: Associated Press


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.