Rory McIlroy til Nike - offisielt

Rory McIlroy til Nike - offisielt

SWOOSH: Rory med nye klær, køller og sko - alt unntatt kjæresten er byttet ut. (Foto: Nike Golf)

Verdens dårligst skjulte avtale er nå offisiell. Rory skal spille for Nike.

Alle visste det. Allikevel er et en stor hendelse når det endelig er offisielt. Rory til Nike. Det er noe spesielt med det. Han er golfsportens vidunderbarn. Elsket av fans over hele verden og kjæreste med danskenes tennisyndling Caroline Wozniacki. Livet smiler til gutten fra Holywood. 

 

Dette er Rorys komplette Nike bag.

 

Driver: VRS Covert Tour 9.5° (nøytral)

Fairwaywood: VR Pro LE #3 (15°) og #5 (19°)

Jern: VR Pro Blades 3-PW

Wedger: Nike VR Pro 54° og 60°

Putter: Nike Method 006 Proto

Ball: Nike 20XI X

Sko og klær: Nike Lunar Controll II og Nike Golf Tour Performance Collection

 

Det har vært litt usikkerhet rundt putteren. Når han stiller til start i Abu Dhabi får vi se om det er med den nye Method 006 Proto eller gamle Scotty Cameron Newport GSS. Nike gjør sikkert alt de kan for å få ham over på Method. Når de klarte det med Tiger skal de nok klare det med Rory.

 

Tidlige bilder og ryker har også vist at han prøver seg med Pro Combo CB i lange jern. Vi tror han kommer til å skifte mellom en #5 fairwaywood og 2er jern i Pro Combo CB eller lignende. Litt slik som Tiger gjør.

 

Denne er historisk! 

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.