Rory nærmer seg turneringscomeback

Rory trening

NÆRMER SEG: Rory Mcilroy er tilbake i full trening etter skadeavbrekket, og torsdag la han ut en video hvor han kliner til med driveren. Link til videoen finner du nederst i artikkelen. (Foto: Skjermdump/Instagram)

Torsdag la Rory Mcilroy ut en video av seg selv i full trening med driveren. Verdenseneren er snart spilleklar, men det er foreløpig uvisst om han stiller til start i neste ukes PGA Championship.

Tidligere i sommer røk Rory Mcilroy på en lei ankelskade i en vennskapelig fotballkamp med venner, noe som resulterte i at han måtte stå over The Open Championship på St. Andrews.

Nå er han imidlertid tilbake i full trening, og mange spekulerer i at han planlegger å spille årets siste major på Whistling Straits neste uke.

Nyhetsbyrået Reuters meldte tidligere i uken at Mcilroy hadde booket starttid på Whistling Straits i helgen, og at han dermed planla å stille til start i PGA Championship. Denne påstanden viste seg riktignok å være feil, men da Mcilroy la ut en video av seg selv hvor han kliner til med driveren, begynte ryktene å svirre på ny.

Rory´s manager Sean O´Flaherty melder om at Rory viser "stor fremgang" og at vi bør vite mer om hans eventuelle comeback i løpet av helgen.


Rory i trening

Her finner du videoen som skapte rykteflom og store forventninger til verdensenerens PGA-deltakelse.
 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.