Rory sliter med å bestemme seg

DILEMMA: Rory McIlroy ønsker å spille AT&T Congressional, men vil samtidig ikke skuffe sitt hjemmepublikum i Irish Open. (Foto: All Over Press)

Rory McIlroy skal tilbringe neste sesong på PGA-touren, men sliter med å bestemme seg for om han skal spille Irish Open eller AT&T Championship.

Rory ønsker nemlig å spille begge turneringene, men da Irish Open har blitt flyttet frem fem uker på grunn av OL i London, kolliderer nå de to konkurransene i hans program.

McIlroy har planlagt en full sesong på PGA-touren, og vil forsøke å fange opp så mange FedEx Cup-poeng som mulig. AT&T Championship spilles på Congressional-banen, der han vant US Open i juni, og han ønsker naturlig nok å returnere til banen hvor han har levert så fantastisk golf tidligere.

- Jeg har ennå ikke bestemt meg for hvor jeg skal spille den uken. Strekningen mellom US Open og The Open er det eneste som ikke er fastsatt i mitt program for neste år. Jeg vet ikke hva som kommer til å fungere best for meg før The Open. Det er vanskelig, og jeg vet jeg må bestemme meg raskt. Folk hjemme i Irland vil se meg spille Irish Open, og om jeg ikke stiller vet jeg at det vil mange reagere, sier Rory.

- Jeg er klar over at Irish Open trenger støtte fra oss lokale, de trenger den støtten for å sikre fremtiden sin, men Congressional har gitt meg så mange lykkelige minner, forklarer han.

Samtidig bekreftet han at han vil slå i gang sin 2012-sesong i Abu Dhabi HSBC Championship 26. januar, hvor også Tiger Woods stiller til start. Hans første konkurranse i USA blir WGC-Accenture Match Play Championship 20. februar. Denne sesongen er det ukens VM på Mission Hills i Kina, neste ukes Hong Kong Open, Dubai World Championship uken etter, og Thailand Golf Championship i Bangkok 15. desember som gjenstår på den travle 22-åringens program.

Kilde: golf365


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.