Rory vs. Tiger i New York

CLASH OF THE TITANS: Rory McIlroy og Tiger Woods skal kjempe mot hverandre i FedEx Cup-åpningen. (Foto: All Over Press)

De som har gledet seg til en duell mellom Rory McIlroy og Tiger Woods trenger ikke å vente lenge.

Mange fryktet at vi måtte vente helt til Ryder Cup i september for å se de to stjernene møtes ansikt til ansikt, men duoen er nå satt opp til å spille de to første rundene sammen i neste ukes FedEx Cup-turnering.

Da spilles den første av de fire Playoff-turneringene, The Barclays på monsterbanen Bethpage Black i New York, og som seg hør og bør skal nummer 1 og 2 på FedEx Cup-listen spille sammen.

McIlroys overlegne seier i PGA-mesterskapet tok ham opp til andreplass i FedEx Cup, og enda viktigere - nummer en på verdensrankingen. Til tross for to skuffende avslutningsrunder på Kiawah Island, er Woods fortsatt på toppen i FedEx Cup, men ble samtidig dyttet ned fra andre- til tredjeplass på verdensrankingen.

Woods er den eneste som har vunnet FedEx Cup to ganger - sist i 2009, og i 2007 da konseptet ble startet opp. Fjorårsmester er Bill Haas, som med seieren i The Tour Championship kunne innkassere monstersjekken på ti millioner dollar.

Etter The Barclays spilles Deutsche Bank Championship på TPC Boston allerede uken etter. Deretter venter BMW Championship på Crooked Stick bare noen dager senere, før FedEx Cup-sesongen offisielt avsluttes i Tour Championship på East Lake 20.-23 september - fem dager før Ryder Cup.

Vi har med andre ord noen begivenhetsrike uker i vente!

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.