Rorys personlige lekegrind

HAGEMORO: Rory McIlroys nærmeste golfbane er nå bokstavelig talt i hagen hans. Bildet er fra en annen hage, etter en skjev drive i avslutningsrunden av US Masters. (Foto: All Over Press)

Rory McIlroy er kun 22 år gammel, men har allerede mer penger nå enn de fleste noensinne kan drømme om. Da kan han unne seg en lekeplass i hagen.

Rory McIlroy bestemte seg etter US Open for et par uker siden å ta en pause, og ikke spille noen flere turneringer før neste ukes The Open Royal St. Georges i Kent, England. Men selv om nord-iren får tilbragt noen dager hjemme betyr ikke det at de blir uten golf. Rett ut bakdøren har han nå nemlig fått seg sitt eget treningskompleks, men golfhull som skal gjenspeile forholdene som vil møte ham neste uke.

Videoen fra da BBC møtte Rory på det nye treningsfeltet ser du her


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.