Rose på ballen

LEDER: Justin Rose ligger godt an il å vinne nok en turnering på PGA Tour. Foto: All Over Press

Justin Rose leder med tre slag før sisterunden av Travelers Championship.

Ok, så hadde han ikke sin beste dag på banen lørdag. Den hadde han fredag. Da gikk engelske Justin Rose på utrolige 62 slag på TPC River Highlands. Lørdag ble det "bare" 68, men det var mer enn nok til å beholde en klar ledelse. Det eneste tegnet til svakhet viste han på hull 13 da han fant vannet og måtte notere en bogey på scorekorter, bare hans andre denne uka. Men mye tyder på at Justin Rose virkelig har funnet flyten. Rose vant sin første seier på PGA Tour i sin forrige start, og nå synes ketchup-effekten å komme for engelskmannen som så mange har ventet på så lenge. Anerikanerne Ben Curtis (tre bak), Vaughn Taylor (fem bak) og Ricky Barnes (sju bak) ligger nærmest Rose. Henrik Bjørnstad misset cuten fredag.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.