Ryggskadet Tutta tar en måneds pause

Ryggskadet Tutta tar en måneds pause

(Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen måtte trekke seg fra forrige ukes turnering i San Francisco. Nå står hun også over ukens LPGA-turnering i Texas.

Det bekrefter hun på sin Facebook-konto:

– En uke med hvile er nødvendig for ryggen min. Etter å ha diskutert med doktoren min, kommer jeg til å spille Kingsmill Championship. Klar for en stor sommer, skriver Tutta.

Det betyr at Tutta heller ikke spiller Yokohama Tire LPGA Classic i Alabama 5. til 8. mai. Kingsmill Championship, som Tutta for øvrig vant i 2013, spilles 19. til 22. mai.

Dermed har det gått over en måned siden forrige turnering neste gang Tutta skal i aksjon.

Forrige uke var første gang Tutta har måttet trekke seg fra en turnering siden april i fjor. Hun har startet sesongen med tre topp-10-plasseringer på sine syv første turneringer.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.