Ryo Ishikawa blir i Japan

INGENTING Å KLØ SEG I HODET FOR: Ryo Ishikawa har ingen planer om å flytte på seg med det første. (Foto: Ross Kinnaird, Getty Images)

Ryo Ishikawa har ikke hastverk med å komme seg til USA.

Den japanske 19-åringen tok sist helg sin tredje seier på den japanske touren for året. Det skaper enda mer hype rundt supertenåringen, men selv bedyrer han at han har det veldig fint akkurat der han er.

- Alle rundt meg blir opprømt, men jeg har ikke tenkt på USA i det hele tatt. Jeg har ingen interesse av å bytte tour. Jeg ønsker å gjøre akkurat det jeg har gjort i år, sa han i forkant av denne ukens Dunlop Phoenix.

Sist uke vant han Taiheiyo Masters.

Men faktum er at Ishikawa ikke har gjort det spesielt godt denne sesongen når han har tatt turen utenlands. Han misset cuten både i Masters og USPGA Championship, og endte på 33. plass i US Open. Hans beste plassering i en major kom i The Open, der han ble nummer 27.

Med tre turneringer igjen å spille på den japanske touren, ligger Ishikawa 13 millioner yen etter pengeleder Kim Kyung Tae. Det tilsvarer litt under en million norske kroner. Ishikawa vant pengelisten i Japan i fjor.

Tom Watson deltar for øvrig også i denne ukens turnering. Som mange vil huske, var 61-åringen en hårsbredd unna å vinne The Open for to år siden. Edoardo Molinari er også på plass i Dunlop Phoenix.

Kilde: Press Association


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.