Så nære, så nære

MISSET: Marius Thorp misset cuten med to slag i Scandinavian Masters i Sverige. (FOTO: Tom Erik Andersen)

Begge de norske gutta var nære på å klare cuten i Scandinavian Masters.

For Marius Thorp ble andrerunden en berg- og dalbanerunde som inneholdt alt fra dobbelbogeyer til eagle. To doble, fire bogeyer, en eagle og tre birdier ble fasiten. Fire over par i dag, og tre over totalt ble imidlertid to slag for mye til å klare cuten på europatouren.  

Cuten gikk ett slag over par. 

Med en god 69-runde i dag var også Eirik Tage Johansen nære på å komme seg med til helgens runder. 78-runden, seks over par, torsdag ble imidlertid for drøy. Dagens runde inneholdt fire birdier og en bogey samt par, tre under. 

RUNDE EN: 

Marius Thorp benytter muligheten han har fått på europatouren godt. 

Førsterunden spilte han ett slag under par på BroHof i Sverige. Runden besto av tre birdier og to bogeyer, foruten par. Noe som gir ham en fin 22.-plass etter dag en. Fortsetter han slik kan det bli en meget god helg for unggutten fra Bærum.

Før avreise gledet Thorp seg vanvittig mye til å spille, for han føler at han er i storform. 

- Jeg har et allround-spill nå som føles veldig bra. Jeg slår ikke lengst, men jeg treffer mange fairwayer med driveren. Jeg er også god med korte jern. I tillegg ser Bro Hof ut til å være en bane der nærspillet er viktig. Jeg tror det kan passe meg bra, sa Marius Thorp, før han dro.

En annen som ser ut til å være i form er The Open-vinneren Louis Oosthuizen. Han leder turneringen fem slag under par sammen med Richard Green og Dustin Johnson.  

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.