Salten GK gjør som Polarsirkelen

Salten GK gjør som Polarsirkelen

INNEGOLF: Salten GK gjør som Polarsirkelen og arrangerer innendørsturnering. (Foto: Illustrasjon)

Salten Golfklubb gjør om Nordlandshallen til golfbane for en dag.

Tidligere denne uken skrev ranablad.no om Polarsirkelen GK som har arrangert to innendørs golfturneringer i vinter, hvor Stålhallens innendørs fotballbane ble omgjort til en sekshulls-golfbane for en dag. 

 

Nå gjør Salten Golfklubb det samme med Nordlandshallen, når de inviterer til golfturnering lørdag 19. januar, melder Avisa Nordland på sine nettsider.

 

Les også: Polarsirkelen tenker kreativt

 

De seks hullene vil bestå av to par-3, tre par-4 og ett par-5 hull. Det skal spilles tre runder, slik at det totalt blir en turnering over 18 hull.

 

Salten GK vil også sette opp hindringer for spillerne, med out of bounds-pinner, vannhinder og bunkere. Hullene som blir fra 40 til 170 meter lange skal spilles med "almostGolf"-baller, som flyr cirka 30 prosent av lengden til en normal golfball.

 

- Dette har for første gang i verden vært gjort hos Polarsirkelen Golf på Mo i Rana og med stor suksess. De har sågar arrangert to slike turneringer, og nå tar vi det til Bodø og Nordlandshallen. Det er åpnet for påmelding i Golfbox, og førstemann til mølla-prinsippet gjelder, skriver Salten på sine nettsider.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.