Sandelin og Parry setter standarden

LØSNER: Svenske Jarmo Sandelin har hatt vanskelig sesong på touren. Denne uken har det begynt å løsne. Foto: All Over Press.

Jarmo Sandelin og John Parry deler ledelsen etter halvspilt turnering i Vivendi Cup 2010. 

Engelskmannen John Parry, som kvalifiserte seg fra Challenge-touren i fjor gikk sin andrerunde på 67 slag, fem under par fredag. Han deler med det ledelsen sammen med 43 år gamle Jarmo Sandelin. Sandelin hadde en svak fjorårssesong, og måtte gjennom q-school for å kvalifisere seg til årets tour. Spillet har vært ustabilt denne sesongen og, men i Frankrike denne uken ser det endelig ut til å løsne for svensken.
- Jeg har spilt mye bedre de siste tre ukene, og spesielt denne uken. Jeg har ikke hatt så mange dårlige slag så langt, så om jeg klarer å følge opp det ut helgen kommer jeg til å være en lykkelig mann på slutten av turneringen, fortalte han etter runden.
Må klatre
Sandelin ligger for øyeblikket på 168 plass på Europatourens "The Race to Dubai"-liste, og er avhengig av å klatre 115 plasser for å slippe å gjennom en ny q-school kvalifisering i høst.
Parry som han deler ledelsen med ligger også langt nede på listen med sin 116. plass. Han føler bitene i spillet hans faller på plass akkurat i riktig tidspunkt. 
- Det har gått bra så langt. Jeg har slått bra de siste ukene, og jeg både slår og putter bra for tiden. 
Harrington halter
En som sliter i Paris er iren Padraig Harrington. Harrington føler presset på seg til å prestere ettersom han ble valgt ut som Ryder Cup-kaptein Colin Montgomeries siste wildcard-valg. De til tross for at både Paul Casey og Justin Rose har hatt bedre sesonger enn ham. Harrington åpnet turneringen lovende torsdag med en runde på 68 slag, fire under par men klarte ikke følge opp fredag.
Fredagens scorekort bestod av fem birdier, men to bogeyer, en dobbelbogey og en trippel bogey på veien gjorde at han falt til 58. plass. Det gir ham to under par for turneringen, og plasserer ham som den siste av spillerne som klarte cuten før helgens runder. 
Kilde: www.europeantour.com
Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.