Sånn ja, Sergio Garcia

ÅRETS BESTE: Sergio Garcia gikk en av sine beste runder på år og dag i Australia fredag. (Arkivfoto: Stuart Franklin, Getty Images)

Sergio Garcia klinte til i Australia.

Sergio Garcia har ikke hatt noen god sesong. Ingen topp-plasseringer, ingen Ryder Cup-deltakelse (som spiller) og han måtte to en to måneder lang pause for å restarte seg selv igjen.

Og det ser det ut til at han har lykkes med. På fredagens runde i Australian Masters klinte han til med en runde på 65 slag, seks under par, og med det gjorde han et stort byks oppover på ledertavlen. Ikke en eneste bogey hadde han på runden, og han sto for den beste runden fredag.

Enn så lenge er det ikke så mye å gjøre med Adam Bland, som har tatt en solid ledelse etter to runder på henholdsvis 65 og 67 slag. Han leder på ti under par totalt.

Garcia ligger på en fjerdeplass. Men spanjolen ser ikke på dette som noe vendepunkt i karrieren.

- Det er å strekke det for langt. Jeg blir gradvis bedre, men jeg kan fint skyte 75 i morgen og alle antakelsene vil være totalt annerledes. Jeg tar det bare rolig, prøver å hente det positive ut av alt, at ikke dårlige runder setter meg ut.

Hva så med Tiger Woods?

Den tidligere verdenseneren gikk en brukbar førsterunde i Australia, men på samme måte som i Kina i forrige uke, klarte han ikke å følge opp dagen etter. Det ble en runde på en over par, og han befinner seg nå på en delt 16. plass. Woods er ni slag etter Adam Bland.

Tiger slet med vinden i Australia, og heller ikke denne runden fikk han det til å stemme på greenene.

Kilde: sportal.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.