Satte pris på Ernie Els

I KJEMPEFORM: Ernie Els var i kanonform i mars måned. Nå har han også fått pris for det. (Foto: David Cannon, Getty Images)

Ernie Els er kåret til Race to Dubai Golfer of the Month for mars.

Det er kanskje ikke så rart, når man tenker over at sørafrikaneren vant to turneringer (tre hvis man regner med Tavistock Cup). Els gikk til topps i WGC-CA Championship og Arnold Palmer Invitational, hans 63. og 64. tittel i karrieren.

Seirene var hans første på to år. Triumfene betydde også at han nå er den mest innbringende spilleren på Europatouren (WGC-CA Championship var co-arrangert av European Tour).

- Jeg er henrykt og beæret over å vinne Race to Dubai Golfer of the Month," sa 40-åringen onsdag. Forrige gang han mottok prisen, var i februar 2004.

- Det er altfor lenge siden jeg sist vant denne prisen, og det er en fin indikasjon på hvor bra jeg spilte på Doral og Bay Hill. De to triumfene var spesielle, og det var en fantastisk følelse, la Els til.

Kilde: 365golf.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.