Scott holder hodet kaldt i varmen

NEBB OG KLØR: Adam Scott klamrer seg fast til ledelsen i Singapore. (Foto: All Over Press)

Adam Scott har en knapp ledelse før sisterunden i Singapore.

Australieneren Adam Scott leder Barclays Singapore Open etter tre spilte runder. Han har ledet turneringen hele veien, og dersom han skulle vinne vil det bli hans andre seier for sesongen. Den første kom under Valero Texas Open på PGA-touren i mai, der han vant med ett slags margin til svenske Fredrik Jacobson.
Ett slags margin tar han også med seg til avslutningen på søndag. Med en 69-runde, to under par ligger Scott 14 under par for turneringen. Runden hans inneholdt fire birdies og to bogeys. Bak ham følger Kyung-nam Kang fra Sør Korea og Ian Poulter som vant turneringen i fjor.
Scott og Poulter gikk sammen i ball og vekslet på ledelsen hele veien, men da dagen var omme var det Scott som trakk det lengste strået. Scott hadde ved flere anledninger muligheten til å rykkei fra i toppen, men Poulter senkte mange avgjørende putter slik han har gjort det til vane å gjøre. Like bak de to følger årets US Open-vinner og Ryder Cup-helt Graeme McDowell på 12 under par.
Dagens beste score var det Anders Hansen fra Danmark som stod for. 65 slag, seks under par tok ham fra 26. plass til en ensom femteplass. Også han har Scott innenfor rekkevidde, kun tre slag foran seg.
Det er med andre ord duket for en meget spennende avslutning søndag.
 
Resultater finner du her.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.