Scotts tredje seier

NY TRIUMF: Adam Scott tok sin sjuende seier på Europatouren i Singapore i helgen. (Foto: Stanley Chou, Getty Images)

Adam Scott kan skryte av at han er den eneste i sitt slag.

Autralieren gikk mandag morgen, norsk tid, til topps i Singapore Open for tredje gang i karrieren. Det har ingen andre klart før ham.

Turneringen, som ble utsatt på grunn av dårlig vær søndag, ble avsluttet mandag. Og Scott, som også vant i 2005 og 2006, vant til slutt med tre slags margin.

- Det føles fantastisk. Det er en lettelse endelig å bli ferdig. Jeg er så glad for å vinne igjen, sa Scott etterpå. Det var hans sjuende seier på Europatouren.

Danske Anders Hansen knep andreplass etter sin 68-runde mandag, mens Graeme McDowell og svenske Rikard Karlberg delte tredjeplassen.

Ian Poulter var Scotts sterkeste utfordrer da spillet tok til igjen mandag, men engelskmannen gikk en svak back nine. Han endte på delt sjetteplass, noe som imidlertid er Poulters beste plassering siden han gikk til topps i en match play-turnering i februar.

Martin Kaymer, som leder Race to Dubai, delte tiendeplassen.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.