Se DeChambeau simulere dugg (!) på rangen

Se DeChambeau simulere dugg (!) på rangen

Bryson DeChambeau har en egen person som sprayer vann på ballene. Ja, du leste riktig. (Foto: Getty Images)

Bryson DeChambeau lever definitivt opp til ryktet som golfens «helskrudde professor». Men denne gangen har han virkelig tatt kaka!

Køller i samme lengde, kompass i baneguiden, Ben Hogan-sixpencen og en svingteknikk vi aldri har sett maken til; Bryson DeChambeau har gjort karriere av å gjøre ting på sin egen måte. Og det er åpenbart at det funker, for før ukens sesongfinale på PGA Tour leder han FedEx Cup sammenlagt, og han står med to seiere på sine tre siste turneringer.

Denne uken har DeChambeau imidlertid klart å toppe seg selv. Under tirsdagens treningsøkt på East Lake ble han observert med to ulike launch-monitorer på rangen, én Trackman-radar og én GQ Quad med høyhastighetskameraer, han slo kun baller som var nye ut av pakningene, og caddien hans børstet køllehodet helt rent mellom alle slag.

Men ikke nok med det: Han har en egen person som sprayer vann på ballene før vært slag for å simulere dugg ute på golfbanen. Ja, du leste riktig: dugg!

(Artikkelen fortsetter under)

 

 

Etter spillet han har vartet opp med denne sesongen, er det ikke lenger noen som våger å beskylde ham for at alt bare er en gimmick. Reaksjonene lot likevel ikke vente på seg i sosiale medier: 

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.