Se febersyk Tiger høres ut som Clint Eastwood

Se febersyk Tiger høres ut som Clint Eastwood

(Video: PGA Tour/YouTube)

Selv når Jordan Spieth spiller sitt livs beste golf finner Tiger Woods en måte å stjele overskriftene på.

Jordan Spieth rullet i en birdieputt på 15 meter på hull 18 for å ta en dominerende ledelse på syv slag før siste runde av Hero World Challenge på Isleworth. Likevel var det turneringsverten Tiger Woods alle pratet om etter runden.

 

Lørdag gikk han sin beste runde denne uken, til tross for at han tydelig slet med sykdom ute på banen.

 

Woods, som nå går på antibiotikakur, mistet stemmen over natten, hadde kraftig feber, og slet med kvalme hele dagen. Han kastet opp flere ganger både før og under runden, og hver gang han kom frem til ballen måtte han stoppe opp for å hente igjen pusten.

 

Likevel kom han seg inn på tre under par (69), hans første runde på 60-tallet siden juli.

 

– Det var ikke lett. Jeg måtte kjempe hardt. Jeg liker å konkurrere, og hvis jeg har mulighet til å spille gir jeg alt. Jeg hadde ingen smerter, jeg følte meg bare ikke i form, sa Woods i pressekonferansen etter runden, med en stemme som minnet mer om Clint Eastwoods «Dirty Harry» enn sin egen. (Se video)

 

 

 

 

Woods ligger likevel fortsatt helt sist, 20 slag bak lederen Jordan Spieth, som er helt uslåelig om dagen.

 

Lørdag gikk Spieth sin andre 63-runde på seks dager, og har syv slag ned til sine nærmeste utfordrere Henrik Stenson og Keegan Bradley.

 

– Jeg har aldri spilt så bra over 54 hull før, innrømmet 21-åringen etter runden.


Leaderboard


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.