Se høydepunkter fra junior-NM på fredag

Se høydepunkter fra junior-NM på fredag

Utslaget på hull 18 på Sandefjord GK. (Skjermdump: Neste Generasjon/TV2)

Fredag viser TV2 Sportskanalen høydepunktene fra innspurten av forrige helgs norgesmesterskap for juniorer på Sandefjord og Nøtterøy Golfklubb.

I jenteklassen var det Sola GKs Franziska Sliper som stakk av gårde med seieren, mens på guttesiden var det Bård Skogen fra Haugaland GK som vant overlegent. I episoden fra junior-NM får vi blant annet sett høydepunkter fra de avgjørende hullene på Nøtterøy og Sandefjord GK, vi møter de nybakte norgesmesterne, og vi lærer litt om hvordan junior-situasjonen er i Golf-Norge.

Programmet vises først på TV2 Sportskanalen fredag klokken 21.00 og 21.30. Det også legges ut på Neste Generasjons YouTube-kanal, TV2 Sumo og i sosiale medier fra mandag.

Programmet er produsert av Neste Generasjon, hvor man møter unge talenter i alderen 15 til 23 år som følger sine drømmer om å bli den beste i sin idrett.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.