Se Justin Thomas hjelpe tilskuer med frieri

Se Justin Thomas hjelpe tilskuer med frieri

Justin Thomas gratulerer Andrea Cota og Sean Powell med forlovelsen som han selv hjalp til med. (Foto: PGA Tour)

Justin Thomas har mulighet til å bli verdensener i Wells Fargo Championship denne uken, men tok seg likevel tid til fansen på en måte langt utenom det vanlige under forberedelsene til turneringen.

Onsdagens pro-am-turnering i North Carolina blir en dag to av tilskuerne Sean Powell og kjæresten Andrea Cota aldri kommer til å glemme. Powell ønsket å benytte anledningen til å fri til kjæresten, og tok kontakt med sin favorittspiller Justin Thomas på Instagram for to måneder siden.

Thomas oppdaget meldingen fra Powell ved en ren tilfeldighet mens han scrollet gjennom de hundretalls meldingene han får fra fans daglig.

– Han sendte meg en direktemelding på Instagram. Jeg tenkte at det hørtes ut som en ganske kul ting å hjelpe ham med frieriet, og det var noen jeg ønsket å ta del i, sier Thomas.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

PGA-touren koordinerte frieriet sammen med verdenstoeren, og mellom to av hullene under pro-amen fikk han øye på paret som stod akkurat der hvor de hadde avtalt. Thomas ga Cota det hun trodde var en signert golfball. På ballen stod det imidlertid «will you?», og idet hun litt perpleks snudde seg rundt til Powell, stod han på kne og klar til å fri.

Se episoden i videoen under!


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.