Seier i blikket

SJU UNDER PAR: Tiger Woods er tilbake der han hører hjemme - på toppen av ledertavlen. (Foto: Stephen Dunn, Getty Images)

Tiger forblir på toppen, og leder med fire før sisterunden.

Tiger Woods har ingen planer om å gi fra seg seieren i Chevron World Challenge. Før sisterunden er han 17 under par, fire slag foran Graeme McDowell. 

Tiger gikk tredjerunden på 68 slag, og han gleder seg til sisterunden. 

- Jeg er oppspilt på grunn av måten jeg slår ballen på, og jeg er fornøyd med at jeg gjør små framskritt hele tida, sa Woods til pgatour.com etter tredjerunden. 

Ifølge intervjuet var mandagen i Ryder Cup sist han hadde en så god følelse for golfspillet, så det lover jo ikke godt for konkurrentene. 

 

ANDRE  RUNDE:

Tiger har fått smaken på teten, og befestet sin posisjon i toppen.

Med en eagle og fire birdier, gikk Tiger Woods andrerunden seks slag under par. Sju under på førsterunden gjør at han leder, 13 slag under par totalt. 

Det er fire slag foran nærmeste konkurrent, Graeme McDowell, som med en 69-runde, er ni slag under. 

Paul Casey viste storform med dagens beste runde, en 65-runde. Casey er seks under totalt, på femteplass. 

 

FØRSTE RUNDE:

Noen som lurer på om denne karen kommer til å vinne turneringer igjen?

Tiger Woods er vertskap for Chevron World Challenge denne uken, og eks-verdenseneren er åpenbart sugen på å vise verden at han fremdeles kan spille golf.

Og det kan han.

Woods åpnet med en runde på 65 slag, sju under par, og han leder med ett slag foran Graeme McDowell og Rory McIlroy. Tiger noterte seg for åtte birdies og bare en bogey på runden.

Og det var en runde som ga mersmak for Tiger.

- Det er ikke ofte du kan si at du gikk på 65 slag og bare senket en putt, men det er det jeg gjorde i dag. Jeg senket bare en putt, og det var på det niende hullet. Resten var enten toputter eller tap-ins. Jeg slo ballen veldig bra i dag. Som jeg sa til dere tidligere i uken, så er det en prosess. Tidligere kunne jeg sette sammen noen gode hull, tre-fire-fem hull, og så kunne jeg miste det. I dag skjedde det på en hel runde, sa Woods.

Skulle Tiger gå hen og vinne, og skulle samtidig Lee Westwood ikke bli blant de to beste i Nedbank Golf Challenge i Sør-Afrika, så er Tiger tilbake igjen på verdenstoppen.

Og nå begynner Tiger å få igjen selvtilliten.

- Det får man hvis man spiller bra. Jeg har spilt bra i denne turneringen tidligere, jeg har vunnet den noen ganger. Jeg håper jeg kan ende året på en god måte.

Forutenom Woods, McDowell og McIlroy var det bare fire andre spillere i startfeltet som klarte å bryte par. Dustin Johnson og Stewart Cink er tre under par, mens Luke Donald og Camilo Villegas er to under. Ian Poulter og Jim Furyk måtte nøye seg med en runde på even par.

Paul Casey var ett slag verre, mens Anthony Kim er langt bak etter en start på 79 slag.

Kilde: golf365.com/pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.