Seier til Daffinrud

FØRSTE SEIER: Tonje Daffinrud reiste på college i høst, og tok i går sin første collegesier. (FOTO: NGF)

I høst reiste Tonje Daffinrud på college til USA, i natt tok hun sin første golfseier. 

Daffinrud spiller for Denver University, og i Challenge at Onion Creek sørget hun for seier med rundene 69-72-73. Totalt endte hun fire over par og delte seiren med Megan Vaughn. 

I tillegg vant Rachel Raastad lagkonkurransen i The Alamo Invitational sammen med sitt universitet, Texas Christian University

Daffinruds seier er Norges fjerde collegeseier i høst. Karinn Dickinsson vant tidligere i høst, det samme gjorde Marita Engzelius og Lene Hafsten-Mørch. 

- Det er utrolig bra. Konkurransen er hard. Det er ikke ofte norske spillere vinner, og nå har det altså skjedd fire ganger i løpet av kort tid, understreker en svært fornøyd landslagstrener, Jonas Lilja.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.