Seier til Ventura

VENTURA-SEIER: Kristoffer Ventura vant Suzann Junior Challenge-finalen i den eldste gutteklassen. (FOTO: NGF/Steinar Torvbråten)

Moss & Rygge-spillerne gjorde rent bort i den eldste jente- og gutteklassen i finalen av Suzann Junior Challenge. 

Moss & Rygge-spilleren Kristoffer Ventura har hatt en strålende sesong både nasjonalt og internasjonalt i år. I dag tok han nok en suveren seier, i Suzann Junior Challenge. Ventura vant to over par etter 71-72 på Bogstad. Det var fem slag bedre enn andremann, Vetle Marøy fra Bergen. 

Også i den eldste jenteklassen ble det seier til Moss & Rygge, ved Stine Pettersen. Hun tok seieren med 77-76, ett slag foran Grimstads Maria Tønnesen. Totalt endte Pettersen ni over par. 

I den yngste gutteklassen seiret Andreas Halvorsen Berg fra Larvik foran hjemmespiller Jarle Kaldestad Volden. Berg var tolv over par, ett slag foran Volden. 

Grønmos Julie S. Reinertsen vant den yngste jenteklassen, 22 slag over par. Det var to slag bedre enn andreplassen, som gikk til Kristin Simonsen fra Meland. 

 

Om SJC

Suzann Junior Challenge ble første gang arrangert i 2004, og ble umiddelbart en suksess. Turneringen har etablert seg som en av de viktigste turneringene i utviklingen av juniorgolf i Norge.

Etter at klubbene har nominert sine beste spiller til regionale finaler har de beste kvalifisert seg til Norgesfinalen på Oslo GK. Der ble det spilt 36 hull slagspill over to dager, og kåret vinnere i fire ulike klasser.Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.