Seks bak lederen

HENGER MED: Eirik Tage Johansen falt noen plasser i Wales Open, men henger fortsatt med.

Eirik Tage Johansen falt noen plasser etter dagens fire over par-runde, men er bare seks slag bak lederen i Wales Open før helgens finalerunder.

Johansen lå på 8.-plass etter en god førsterunde, tre under par. Andrerunden endte tre over, så totalt ligger han på par på en 27.-plass. Runden bød på fire bogeyer, en dobbelbogey og tre birdier. Resten av hullene spilte Tage til par.

- Det var en ny vind på banen i dag, så det gjorde ting litt mer spennende enn planlagt, skriver han på bloggen sin.

Etter bogey på hull en og to, og en forslått mor som skled i roughen og fikk seg en smell i ribbeina, klarte Tage imidlertid å jobbe seg greit tilbake med birdie på hull 7, 9 og 10. 

 

Bjørn tilbake

Tyske Marcel Siem overtok ledelsen, sammen med australske Andrew Dodt, seks under par. Siem spilte en 67-runde, mens Dodt kom inn på 70 slag. De to er et slag foran danske Thomas Bjørn, som storkoser seg i Wales. 

- Det har vært to fine dager. Jeg kom hit etter å ha mistet cuten i seks turneringer på rad, uten at jeg egentlig har spilt dårlig. Jeg har bare ikke klart å få gode nok scorer. Jeg tror jeg har prøvd å tvinge fram det gode spille for mye, fordi jeg har ønsket det så sterkt, sier Bjørn til europeantour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.