Seks norske damer spiller EM

SEKS: Askers Lene Hafsten-Mørch og fem andre norske jenter er i aksjon i EM denne uken. (Foto: NGF)

Denne uken spilles europamesterskapet for damer. Seks norske kvinner er med.

Turneringen avvikles på de Noordwijkse Golfclub 30 kilometer utenfor Amsterdam. Turneringen slår i gang onsdag og avsluttes lørdag. Spilleformatet er slag over 72 hull, der cuten blir satt etter tre runder. Her vil 60 av de 144 deltagerne kvalifisere seg til avslutningen.

- I dag hadde vi en fantastiskt fin golfdag på en av Europas høyest rankede baner. Inspillet er nå klart og i morgen begynner turneringen! Det finnes ett antal viktige slag på denne banen som kommer til å gi utslag i scorekortet, disse har vi tatt frem og legger lite ekstra tanke og fokus på under uppvarmningen i morgen, skriver landslagstrener Jonas Lilja på Facebook-siden Norwegian Golf Team.

De norske kvinnene som står oppført på deltagerlisten er:

Cesilie Hagen (Drammen Golfklubb)

Julie Lied (Fana Golfklubb)

Lene Hafsten-Mørch (Asker Golfklubb)

Rachel Raastad (Kjekstad Golfklubb)

Nicoline Skaug (Oslo Golfklubb)

Tonje Daffinrud (Vestfold Golfklubb)

Dette blir ikke det første europamesterskapet for jentene denne sesongen. Fra 5. til 9. juli var Daffinrud, Raastad, Hafsten-Mørch, Lied og Skaug i aksjon under lag-EM for henholdsvis dame- og jentelaget. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.