Seks slag opp for Bjørnstad

GODE MULIGHETER: Henrik Bjørnstad har skaffet seg et godt utgangspunktet i Reno-Tahoe Open. (Foto: Michael Cohen, Getty Images)

Henrik Bjørnstad med gode muligheter i Reno-Tahoe Open.

Mens golfens beste gjør opp seg imellom i Skottland, har de nest beste en gyllen mulighet til å kapre viktige poeng og penger i Reno-Tahoe Open. Henrik Bjørnstad er en av dem, og han åpnet turneringen med en runde på par. Det var godt nok til en delt 40. plass etter første runde, seks slag bak Matt Bettencourt.

Nordmannens runde så lenge veldig bra ut, etter at han gikk på par på sine åtte første hull, deretter sikret seg to birdies på rappen, men så havnet han i problemer. Det ble bogey på banens hull nummer 3, Henriks 12., siden han startet på back nine, og det ble en dobbel en to hull senere. Han reparerte seg inn med en birdie på siste, hvilket altså betyr et godt utgangspunkt for det som skal skje senere i helgen.

Gledelig for øvrig å registrere at Chris DiMarco er på vei tilbake igjen til god, gammel form. Han åpnet med en 67-runde, og ligger med det på delt andreplass.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.