Seksåring med hole-in-one

Men etterpå gikk hun bare rolig tilbake til golfbilen.

Seks år gamle Reagan Kennedy har klart det ikke så altfor mange golfspillere klarer i løpet av et helt liv. Under en runde på The Links ved Ireland Grove i Illinois forrige uke satte hun et ess. Men hun jublet ikke vilt, slik amatører flest ville ha gjort. Hennes far hadde nemlig innprentet i henne at på en golfbane så bråker man ikke av hensyn til de andre.

Ifølge jentas mor satte faren en golfkølle i Reagans hender allerede da hun var to år gammel. Hennes neste mål nå er å slå sin egen far. Så får vi heller komme tilbake og rapportere om hun jubler litt mer da...

Kilde: The Bloomington Pantagraph


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.