Semifinale-tap for de norske guttene

Semifinale-tap for de norske guttene

Etter imponerende spill mot England i kvartfinalen, endte EM-eventyret i semien for de norske guttene.

Etter en solid opptur torsdag, var det slutt på moror for det norske laget i EM i Finland. Sverige ble for sterke i semifinalen.

Norges eneste seier var det Kristoffer Reitan og Sander Stavnar som stod for, da de slo Calle Hagström og Gustav Andersson 4&3 i sin match.
I singlekampene ble svenskene for sterke, Reitan maktet å dele sin match med Marcus Svensson, mens det ble tap i de øvrige oppgjørene.

Det norske laget kan likevel være fornøyde med en solid prestasjon i EM, med Reitans seier i kvalifiseringen og kvartfinaletriumfen mot førsteseedete England som de store høydepunktene. Og de har fremdeles mye å spille for i bronsefinalen mot Nederland.

-Sverige var for sterke for oss i dag, vi klarte ikke ta godt nok vare på mulighetene vi fikk i startfasen, sier Øyvind Rojahn til Norsk Golf.

I morgen blir det bronsefinale mot Nederland, og der er det mer enn medaljer det står om.

-Bronsefinalen blir utorlig viktig, for da spiller vi også for en plass i neste års Toyota Junior World Championship. Vi har verken mistet humøret eller trua, for uansett hvordan dette ender er det utrolig sterkt av et ungt, norsk lag å komme seg inn blant topp fire i et EM, avslutter Rojahn.

 

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.