Send inn ditt spørsmål og få hjelp av Golfskolen

Send inn ditt spørsmål og få hjelp av Golfskolen

Snart starter innspillingen til Golfskolen 2015 med nye profiler og nye instruksjonstips. Nytt av året er at du kan sende inn video av dine spørsmål eller sving og få hjelp av Golfskolens eksperter. Les mer her.

Om to uker starter innspillingen av årets versjon av instruksjonssuksessen «Golfskolen» i Norsk Golf og norskgolf.no.

 

Selv om det alltid er bra å lære av de stilrene svingene til våre beste spillere, kan det være vanskelig å relatere seg til tilsynelatende perfekte svinger. Det er også lærerikt å se hva andre hverdagsgolferen har å stri med.

 

I den forbindelse inviterer vi deg nå til å sende inn video av dine spørsmål eller sving.

 

Vi vil plukke ut et utvalg av de videoene dere sender inn, og levere de over til Golfskolens proer. De vil bistå med enkle arbeidsoppgaver og øvelser du kan ta i bruk til egen trening.

 

Video av resultatene vil bli publisert på norskgolf.no i løpet av våren, og også sendt til deg personlig.

 

Send video til redaksjon@norskgolf.no. Legg til en kort forklaring i e-posten, hvor du spesifiserer hva som er ditt problem.

 

Og husk - videoen du sender inn behøver ikke være fullsvingslag. Vi tar tak i alle problemer og frustrasjoner, uansett om det gjelder slicer med driveren, toppede jernslag, duffede wedger, dårlig putting, strategiske spørsmål eller bare noe mentalt.

 

Til deg som sender inn fullsvingvideo setter vi pris på et videoklipp fra siden (down the line) og ett rett forfra (face on) - men det er ingen forutsetning.

 

Frist for å sende inn video er fredag 29. januar. Merk e-posten med «Golfskolen 2015». 

 

 

I mellomtiden mens du trener deg opp til den nye sesongen kan du besøke Golfskolens videoarkiv for påfyll av inspirasjon 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.