Sendetider fra Ryder Cup

Sendetider fra Ryder Cup

MYE GOLF: Viasat sender live fra hele turneringen. (Foto: Getty Images)

Nesten 30 timer med direktesendt golf fra Gleneagles denne uken! Her er Viasats sendetider.

 

Sendetider Viasat Golf og Viaplay 

 


Torsdag

 

Åpningsseremoni: kl. 17.00 - 18.00.

 

 

Fredag

 

Runde 1 og 2. Foursome* og fourball**: kl. 08.30 - 19.30.

 

 

Lørdag

 

Runde 2 og 3. Foursome og fourball: kl. 08.30 - 19.30. 
 

 

Søndag

 

Singelmatcher: kl. 12.30 - 19.30

 

Seiersseremoni: kl. 19.30 - 20.00

 

 


 

*Foursome - spilles av fire spillere samtidig, med to på hvert lag. Lagenes to spillere slår ut på annethvert hull, og slår deretter annethvert slag på samme ball frem til ballen er i hullet. Det er dermed kun to baller i spill til enhver tid. Foursome kombineres i Ryder Cup med matchspill.

 

**Fourball - spilles av fire spillere samtidig, med to på hvert lag. Alle spillerne spiller på hver sin ball, men kun det beste resultatet innenfor hvert lag på hvert hull blir tellende. Spilleformen åpner gjerne for en mer taktisk spillemåte, der én av spillerne kan spille med større risiko, mens den andre forsøker å spille sikkert. Foursome kombineres i Ryder Cup med matchspill.

 

(Wiki)


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.