Sene bogeys ødela for Tiger

SKUFFET: Tiger Woods hadde all grunn til å være misfornøyd med lørdagens score, med tanke på hvor bra han slår ballen. (Foto: All Over Press)

Fire bogeys på de siste ni hullene gjør at Tiger Woods starter avslutningsrunden av The Memorial Tournament fire bak lederen Spencer Levin.

 

Med en tredjerunde på tre under par 69, er amerikaneren Spencer Levin nå i føringen på Muirfield Village i Ohio, og går i lederball med Rory Sabbatini søndag, som ligger ett slag bak. Ytterlige to bak følger den formsterke unggutten Rickie Fowler, som skal spille med Tiger Woods på søndag.

 

Tiger gjorde alt rett i første halvdel av sin runde med to birdies og åtte par, men måtte til slutt ta til takke med en runde på en over par etter å ha droppet fire slag i innspurten. Woods sliter fortsatt med en kraftig forkjølelse, og var tilsynelatende tappet for energi mot slutten av runden.

 

- Det var sannsynligvis den høyeste scoren jeg kunne hatt i dag, tatt i betraktning hvordan jeg slår ballen (han leder feltet i antall greentreff journ. anm.), sa Woods etter runden.

 

- Fire slag er definitivt overkommelig på denne banen, med tanke på forholdene og hvordan de kommer til å være i morgen. Mange spillere er fortsatt med og kjemper. Det blir en spennende dag imorgen.

 

Spencer Levin jager fortsatt sin første seier på PGA-touren. For fire måneder siden ledet han med hele seks slag før den siste runden i Phoenix, men selv da klarte han ikke å vinne.

 

- Det hender jeg går 15, 20 minutter uten å tenke på det, har Levin sagt om hendelsen, som fortsatt hjemsøker han. Nå håper på å omsider kunne legge skuffelsen bak seg.

 

- Dette er hva jeg drømmer om, å lede en stor turnering. Jeg er virkelig tent før morgendagen, sier han.

 

En som nylig klarte å bokføre sin første seier på touren er Rickie Fowler. For fire uker siden vant han i Charlotte, og er godt plassert for å kjempe om sin andre PGA Tour-seier søndag. Med kraftig vind i værmeldingen tror han det blir vanskelig å score.

 

- Det blir ikke enkelt å gå lavt. En som leder kommer til å slite med å dra i fra i toppen. Jeg vil ikke si at fem eller seks slag bak er så mye på denne banen, konkluderer Fowler.

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.