Senket birdie etter slangebitt

UFIN OPPLEVELSE: Melissa Reid fikk et ublidt møte med naturen under sist ukes turnering. (Foto: Christopher Lee, Getty Images)

Melissa Reid ble bitt av en slange i Kina forrige uke.

Det forhindret ikke at den engelske 23-åringen spilte ferdig hullet. Ikke bare gjorde hun det: hun noterte seg for en birdie på hullet også.

Det var under Sanya Ladies Open i Kina i forrige uke episoden fant sted. Reid hadde spilt seg inn i litt problemer, da en to meter lang slange bet henne. Reid fikk behandling i 20 minutter ute på banen, før hun altså fortsatte hullet. Etter runden ble hun fraktet til sykehuset, der prøver viste at bittet ikke var farlig.

Slik forklarer caddie Lee Griffiths det som skjedde:

- Vi var på det 16. hullet og Mel sa: Lee, jeg er blitt bitt av en slange! Den hoppet ut mot henne fra gresset. Jeg så slangens tenner. Jeg sa: jeg kan se at den har bitt deg, fordi du blør. Vi fikk forsikringer fra greenkeeperen om at den ikke var dødelig.

- Det gikk bra, sier Reid selv. - Det var litt skremmende, selvfølgelig, med tanke på alle de giftige slangene der ute. Slangen var giftig, men ikke dødelig. Jeg måtte ta 20 tabletter med en gang, og så måtte de trekke ut blod og sånn. De ville at jeg skulle dra rett på sykehuset, men jeg sa: "nei, la meg avslutte runden først. Jeg pitchet meg inn til om lag to meter, hvilket var ganske morsomt, og gjorde birdie. Det var for slangen!

Slangebittet skulle vise seg å være det minste problemet for Reid i turneringen, siden en dårlig 78-runde første dag sendte henne langt ned på resultatlisten. Men hun gikk bogeyfri etter det.

Sørafrikanske Lee-Anne Pace vant turneringen. Det var hennes fjerde triumf for sesongen.

Kilde: Derby Evening Telegraph


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.