- Ser fram til å gi noe tilbake

GLEDER SEG: Tiger Woods ser fram til å konkurrere i Thailand. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Tiger Woods tar en snartur til Thailand.

Tiger Woods, som kommer til å miste førsteplassen på verdensrankingen denne uken, kommer til å dra innom Thailand for å delta i en endagersturnering i sin mors hjemland. Verdenseneren, vi kaller ham det enn så lenge, gleder seg til å gi noe tilbake til landet.

Det er første gang på ti år Tiger besøker Thailand. Han skal delta i en skins-turnering sammen med Paul Casey, Camilo Villegas og Thongchai Jaidee. Turneringen, som går av stabelen 8. november, skal markere kong Bhumibol Adulyadejs 60. år på tronen.

- Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake, og forhåpentligvis kan jeg vinne hele greia, sa Woods i en uttalelse arrangøren kunngjorde torsdag.

Den 14-foldige majorvinneren har ikke vunnet noen turnering i år, men han har tre forsøk igjen før kalenderen bikker over i 2011.

- Folket i Thailand slutter aldri å imponere meg med sin varme og genuine gjestfrihet, la Woods til.

Totalt er det 300.000 dollar i premiepotten. Alle spillerne er blitt enige om å donere pengene til velededighet.

Woods kommer til å være i Bangkok i om lag 24 timer. Han drar til den thailandske hovedstaden kvelden før turneringen begynner, etter å ha deltatt i HSBC Champions i Shanghai. Alle spillerne kommer til å ha på seg rosa trøyer, et tegn på respekt for kongen som symboliserer et ønske om god helse (kongen har ligget på sykehus det siste året, red.anm).

Etter turneringen reiser Woods til Australia, der han skal delta i Australian Masters i Melbourne.

Kilde: Associated Press


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.