Sesongen over for Skarpnord

Sesongen over for Skarpnord

UFLAKS: Marianne Skarpnord har brukket armen, og er ferdig for sesongen. (Foto: Getty Images/@MSkarpnord Twitter)

Marianne Skarpnord har brukket armen etter et fall på isen, og blir ikke å se på en golfbane igjen før neste sesong.

Skarpnord - ranket som Norges nest beste kvinnelige golfer - la nylig ut et bilde av en gipset underarm på sin Twitter-profil. Der forteller hun at årets sesong på Ladies European Tour er over.

 

– Bambi på isen. Sesongen over for min del, skriver hun

 

Skaden betyr at Skarpnord går glipp av fire turneringer i sesonginnspurten: To i Kina, en i India og en i Dubai.

 

Neste sesong slår i gang ved månedsskiftet januar/februar. Skarpnord, Suzann Pettersen og Tonje Daffinrud er i skrivende stund de eneste norske spillerne som er garantert spillerettigheter på Ladies European Tour i 2015.

 

Skarpnord har spilt 17 turneringer på årets Ladies European Tour. Hun har klart cuten i ti av dem, med 8. plassen i Italian Ladies Open i juni som beste plassering.

 

Sarpingen har spilt inn cirka 244 00 kroner i år, noe som holder til 58. plass på tourens pengeliste.

 

Norsk Golf har ikke lykkes i å få en kommentar fra Skarpnord.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.